tirsdag, november 28, 2006

Kjære venner!

Trenger et råd!
Hva gjør man for å unngå å forsove seg?

Jeg klarte det i dag igjen. Hadde satt på vekkerklokke og huskelapp. Glippen var vel den at jeg hadde satt den huskelappen til onsdag....

4 kommentarer:

Anonym sa...

kjøp ein SINNSYK vekkerklokke som lager no veldi t lyd.. eventuelt flere a dei.. Putt an på andre sia a rommet. Når an piper MÅ du stå opp for å slå av alarmen..

Du e oppe.. Den neste utfordringen e nå å ikkje legge seg ner under den varme dyna igjen..

Løsning:
Ta dyna me bort t klokka. FØR du slår a alarmen, hiver du dyna langt ut og vekk fra rommet. Så står du der, og det eneste som kan varme deg e ein god varm dusj, eller vanlige klær..

Anonym sa...

Elisabeth: Vi Steinslander er ikke utstyrt med innebygd vekkerklokke!!! Jeg sliter ikke så ofte med akkurat at jeg forsover meg, men jeg drøyer "oppstandelsen" så lenge jeg kan..! "Jeg kan vel sove litt til, hvis jeg bruker 10 min på badet, tar en kjapp frokost, sykler til skolen...osv" sånn ligger jeg og tenker... og sovner og våkner av den forferdelige duren av vekkerklokke, radio og mobil-alarm.

Mine tips:
-Legg deg tildig.

-Når du skal sove tenker du: "JEG MÅ IKKE FORSOVE MEG, JEG MÅ IKKE FORSOVE MEG!"

-Be en venn ringe deg (eller vekke deg) til et bestemt klokkeslett

Merethe sa...

Gjør som meg, dropp å legge deg! Da rekker du alt mulig før du går på skolen og du trenger ikke være redd for å forsove deg:)

Anonym sa...

mitt råd e å ikkje rangla... Må tru eg ser kor lenge du sitte oppe!:)