mandag, november 06, 2006

Herligt Viking!


Hjemmepublikummet skjønte tidlig at kvalik-plassen trolig var sikret tidlig i kampen. Men så begynte Peter Ijeh og bøtte inn mål, og resultatene gikk veien i de andre kampene. Dermed berget Viking plassen i siste serierunde.
...
Men størst av alle på Viking stadion var Peter Ijeh.Han sendte hjemmelaget i føringen etter en drøy halvtime, før han doblet ledelsen like før pause. Bare tre minutter etter hvilen presset han Sigurdsson nok til å sette ballen i eget bur, og bare syv minutter senere laget han sitt tredje for dagen med en flott heading til side for Opdal i Brann-buret.

Og som ikke det var nok:
Åtte minutter før slutt laget han sitt fjerde for dagen, og sikret Viking fornyet kontrakt i det gjeveste selskap.

(VG NETT 05.11.06 kl. 21:12)

6 kommentarer:

Marie sa...

æsj, rykka ikke viking ned!?
Synd du ikke var hjemme i helga, det var kosleig i toftesgate 61 c!

Anonym sa...

Hoi!! Bra at viking forsatt e me å kjempa i eliten!! Ska bli spenning i stugu i toftesgate neste sesong når dei ska møte Godset! Då må me følgje me! Heia Godset!!

Elisabeth sa...

Oi, her virke det som eg e fotballfrelst... E ikkje så gale så det ser ud te, -men i går va ein store dag, kjente eg blei rørte... :)

Anonym sa...

Hællæ. Ja gratulerer. så kampen jeg og, den sinnsyk artig. Keiko tok jo helt av!!! Glad dere blir et år til. Håper på dere tider neste år for dere. For vår egen del også. "Hvem er de beste, det vet de fleste. Det er de røde hvite blå. HEIA LYN"

Claudius sa...

Ikke verst! Skulle tro du var sportskommentator, sånn som du skriver! Du har vel ikke kopiert det der fra en avis eller noe?

Er glad på Viging sine vegne. Dei fortjene å halda plassen i tippeligaen... Har holdt en knapp på Brann i hele år, kun fordi jeg er født i Bergen. Det var egentlig ok at Roseborg vant... Og Viking er med videre!

Joho!

Claudius sa...

OKOK! Så nå at den var kopiert fra VG-nett. Begynte VIRKELIG å lure på hvordan du ordla deg. Hadde ikke sett den siden av deg før, men jeg ser jo nå at du ikke har den siden heller. VG-nett er tingen når man ikke har ord for å beskrive opplevelsen selv=)