søndag, november 26, 2006

Akerselva går over alle bredder

Etter å ha sett Akerselva gjennom vinduet på trikken, var det på tide å ta en tur ut å se det på nært hold. Det er virkelig mye vann i den elva for tiden. Fosser her og der, oversvømmelser og halvdrukna trær.Hvordan skal det gå?
http://oslopuls.no/nyheter/article1544772.ece


4 kommentarer:

Anonym sa...

det her va litt fascinerende.. fint altså.. men stemmer det at det kommer t å bli flom? Noen som vett?

Elisabeth sa...

Det er jo litt halvveis flom nede ved nybrua å sånn.. de frykter visst skikkelig flom hvis det fortsetter å regne så mye som det har gjort. Noen steder var det skummelt å se hvor nært opptil vinduer og dører vannet var kommet...!

Claudius sa...

Hei på deg!

SINNSJUKE bilder! Me gusta el agua=).
Tusen takk for den fine lista di inne på bloggen min. Har funnet ut at det faktisk er enda flere fordeler med å være høy, så jeg får si takk for at du har jekka selvtilliten min opp et par hakk. Til gjengjeld skal jeg skrive noen få ting som kan gjøre deg fornøyd over å være liten.

1) Man blir beskrevet som søt. En stor person blir ALDRI søt, bare i beste fall flott.

2) Du slipper å få slengt i ansiktet av folk du ikke kjenner at du er høy. Blir til tider stoppa av fremmede på trikken som må fortelle meg hvor høy jeg er. Som om jeg ikke visste det fra før.

3) Buksene blir ikke for korte. Det er lettere å sy opp bukser enn å legge ned de få centimetrene som går an i den lille linningen nederst på buksebena.

4) Kan sitere en guttegjeng som spaserte foran meg på Karl Johan : "...Som om det finnes gutter som liker høye damer...fnisfnis"

5) Man rager ikke over 90% av sør-amerikanerne og derfor alle kjekkasene.

Du ruler, lille snuppe!

Klemser

Anonym sa...

HELT FANTASTISKE BILDER;)
Elsker akerselven. hvertfall den øvre delen som er nærmere kjelsås og korsvoll. Håper å få tatt en spasertur med deg ved akerelven når jeg flytter hjemover. Akerselven er min nærmeste nabo da. hehe..

Uansett høyde Elisabeth, du kunne ikke vært nydeligere. Du er en skjønn jente..