lørdag, august 25, 2007

Den Norske Skolen

Elevene i Juliaca og Arequipa har nå fellesundervisning frem til vi som skal være i Juliaca flytter dit. Her er elvene i Adepa-parken, en av flere parker nær der vi bor. Solveig og jeg fikk være med skolen på en liten orientering i nærmiljøet =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Er dette parken nær der Inntjore bodde?
Fin flokk med skolebarn, forresten:-)

Anonym sa...

nydelig gjeng:)
mamma sa eg måtte hilsa te deg!
har hatt ei hektiske helg heima me rekefest på ungdomsforeningen, sommerlotteriet med besøk av "Fjordingane"(Stian vadla, kjetil og erlend fra ombo & co så synge) og i dag va det Gla'søndag. d e søndagsmøte 1 gang i mnd me opplegg for ongane imens og greier.kjekt sjøl om d e stress å laga te alt:)

nå e eg tebage på mariero og ska broga di neste dadnå på å flytta ud av leiligheden min her. må få lånt meg ein tilhengar å flytta seng og sofa te lageroppbevaring i kjellaren te onkel arvid. d kan ble ein opplevelse. meg, kjøra me tilhengar. hehe. eg ska bare kjøra rett fram. eg nekte å prøva å bakka. hehe.

håbe du har d bra:)

Elisabeth sa...

Ja, det er rett ved huset Inntjore bodde i. Tror jeg vet hvem du er, anonym ;)

Birt: hels tebage!
Lykke te md flytting, og med å kjøra med tilhengar. Me avansere på kjørefronten: du med tilhengar og eg i Peru. sånn ska d vær. Du klare nok bakka åg ska du sjå. Bare pass på så du ikkje bulke deg sjøl! Dvs Rulf. Det hadde våre for gale...

Kristiiin sa...

hei!!!! så koselig at du he skreve på bloggen min:)
æ studere kommunikasjon og livssyn på gimlekollen, så æ e tebage i nlm, hehe:) traff søstra di for noen dage sian, nere i byen!

he du hørt at det blir sør amerika på mæ, ein måned!!! konge hvis du hadde komt dæ te brasil eller no! det e magnhild som planlegge, så æ vet nesten ikkje kå æ ska, hehe:)
det e konge å følge med på bloggen din!