mandag, oktober 15, 2007

Caminaca og Canchi Achaya

I dag har jeg vært med familien Hovda og sone-pastoren ("kretssekretæren"), Domingo, på gudstjenester i to forskjellige landsbygder utenfor Juliaca. Sverre skulle tale i den ene kirka, og være med Sone-pastoren, Domingo, på det andre stedet. På bildet ser dere kirka i Caminaca. Dette var en liten kirke langt ute på bygda, hvor det kom ca 10 stk utenom oss ni som var på besøk. Kirkebygget er laget av Adobe, som er en blanding av vann, sand, leire og strå (og kanskje noe til). Etter gudstjenesten var det selvforsyning av kokte poteter, chuño og tunfisk som ble lagt på et teppe på golvet. Brus fikk vi også.


Dette siste bildet er tatt fra en høyde like ovenfor kirka i Canchi. (Jeg måtte en tur avsides for å lette på trykket...!) Synes nesten det ser litt koselig ut å bo der. Stilige fjell er der også :)

Første møtet begynte ca kl 10, og det neste kl 14. Etter at dette siste møtet var slutt to timer etterpå, bar det tilbake til Juliaca og rett på ungdomsmøte i "La Revelación" som akkurat hadde startet. Kom hjem 19.30, temmelig utkjørt...!

1 kommentar:

Marie sa...

Heisann Elisabeth! Høres ut som om du opplever mye spennende! Men kan skjønne du var utslitt etter en sånn dag! Håper alt står bra til, og gleder meg til å lese mer om hva du opplever på din vei. GID