fredag, januar 26, 2007

Årets første skitur

På tirsdag kjøpte jeg meg et par langrenn-ski. På onsdag var Irene, Monika og jeg på skitur i Nordmarka. For min del var det vel lenge siden sist. Tror forrige skikkelige skitur må ha vært på ungdomsskolen (for den lille lufteturen i 1. på Kvitsund teller ikke!). Mine skiferdigheter bar desverre preg av min avholdenhet. Skiene var så lange. Og glatte. Så glatte at jeg tok igjen Irene i en nedoverbakke der vi rant i samme spor! Det førte til gap og skrik, men det gikk bra til slutt. Jeg falt ikke. Ikke den gangen.

Vi kom ikke dit vi hadde tenkt, men vi hadde en koselig tur opp langs et eller annet skitrekk. En kald men koselig rastepause hadde vi også. Med alt som hører med til en skitur-rast.

Alt i alt er jeg fornøyd. Tross det som kunne gjort meg misfornøyd. En dag skal jeg bli flink til å gå på ski igjen. Tilbake til vågale hopp og kulekjøring.


Jenta som kan det å smøre ski :)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempeflott! Ingen som du, Elisabeth. I alle fall ikke på ski. Når en isolert øyboer fra det eksotiske sør finner på å spenne på seg et par ski bør vi andre skygge banen, noe i alle fall jeg gjorde.

Har endelig fått oppdatert min egen blogg og tar meg en runde for å se hvordan det står til med andre folk sine blogger. Ser deg jo hver dag på skolen, men digger å surfe innom bloggen din i ny og ne.

Sees i morgen, kloster-Lasse!

PS: Følg med i "nuestro pais" for å se om el macho dukker opp!

Anonym sa...

kongetur!glede meg t neste tur;)du va rektigt så flinke på ski, kjønas!

Anonym sa...

vi vil også ha snø! Kommer du snart på besøk til kristiansand? Her kan vi iallfall gå på skøyter=)

Anonym sa...

flotte greier med snø. vi har snø her i bergen også, men d kan se ut som den forsvinner før jeg har rukket å trykke "publish your comment". gleder meg til sommern jeg.

Anonym sa...

Det hørres ut som meg på ski det der. Blir like skuffa kvar gong eg prøve, blir jo aldri bedre, og å bremsa det har eg ikkje lert. Då passe det jo godt at eg e gift med ein med ski på beina.
Koseligt å kikke innom her innimellom, nå har eg lert koss eg legge inn kommentar og. Snakkes!
Hanne

Anonym sa...

hola esta bonito...saludos ya me despido...chaoooo hasta siempre.

Marie sa...

Ski er bra! Jeg har selv vært ute på ski et par ganger... Men nå vil jeg snart høre om dine nyeste skiturer! (det heter vel ikke nyeste i dette tilfelle, men hva heter det?)

Elisabeth sa...

marie: nyligste, kanskje...?

Anonym sa...

E kje så greit for oss øybuar med dei skiå... Me valgte å bruka beinå istedenfor ski når me va ute på tur i dag (sjøl om me e i Tromsø med masse snø...)
Ha ein fin dag Elisabeth!
Me e glae i deg!!!
Klem frå Litlestå-søstrene... :)

Marie sa...

nyligste er nok et godt ord å bruke, ja! Fotball er moro, husker jo laget vårt :D
Men idag kjenner jeg at jeg er litt støl... Fotballfrekvensen kan med fordel for min helse økes!