tirsdag, mars 27, 2007

Koz og klemz

Jeg forstår godt at servicen min gir trang til å uttrykke takknemmelighet, men det får være grenser. Hvem rekker ut hånden til ansatt på en dagligvarebutikk, og regner med at denne er villig til å leie deg mens du gjør dine innkjøp? Og er det vanlig å gi klem til en ansatt fordi den har vist deg frem til de "bortgjemte" varene?
Vel, hånden min fikk han ikke, men klemmen var ikke til å unngå...
Jeg grøsser.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det skjer visst mye rart når du er kassedame. Sånn så eg forestår det så har du draget Elisabeth!Haha...

Anonym sa...

hehe...jeg må le av min populære lillesøster! Bare fortsett å være kostbar du;) Jeg for min del har ikke opplevd noen av delene i mitt liv som kassedame (i Kristiansand iallfall)...

Claudius sa...

Namnam! Ikke hver dag du får stifte bekjentskap med en moden versjon av det motsatte kjønn. Sett pris på det du får av tilnærmelser! Neida... du kan jo bare velge og vrake. Det er vel heller meg som får ta til takke med det jeg får=).

Koselig bilde. Bare lurer, men kysser du Merethe der? Ikke at det gjør noe. Litt nærhet trenger vi i denne kalde verden.

En ting til: Jeg hørte den sangen "I wanna love you" i en litt annen versjon. Så det vil si at både du og Merethe hadde rett. Tror jeg foretrekker Merethes versjon.

Lenge leve pinglevektene på SatsSinsen!

Elisabeth sa...

Nei, jeg kysser ikke på skikkelig... Er ikke sånn, jeg..
Ellers er jeg ufattelig glad for at jeg også hadde rett angående den sangen. Nå står det 2-1 til meg :)