mandag, januar 26, 2009

Født med ski på beina...?

Nordmenn som vi er, var vi på skitur i Nordmarka går. Veien gikk fra Frognerseteren via Ullevålseter til Sognsvann. Gjengen var fire jenter og en hund, men vi var slett ikke alene i løypene! Søndagen er en dag da tilsynelatende halve Oslo spenner skia og ta seg en luftetur i marka. Et godt tips er å begynne litt tidligere på dagen for å unngå "rushet", da er løypene finere også. Men det går fint an å få en fin tur midt på dagen også. - Det hadde vi :)

En liten rastepause på veien. God stemning!

4 kommentarer:

Bjørg Marit sa...

Tusen takk for ein fin tur. Dette må gjentas men kanskje i litt andre løyper. Eg har fått nokken gode tips på hårr ein burde gå uten å måtte gå i kø!!
Utrulig morsomt at du la ut filmen med Merethe! Lo godt både då og nå!

Claudius sa...

Fortsatt ski-bilder her inne, Elisabeth? Jeg skal love å bli flinkere til å oppdatere hvis du blir det. Bare rable ned om hverdagslige ting. Det er moro for meg å lese! Lekselesing, Merethes morsomme kommentarer, naboens pus...Fyr løs! Listen er lav=).

Utrolig kos å være på besøk hos deg i Oslo! Er kjempeglad jeg har deg!

Gud velsigne deg i bøtter og spann, Elisabeth!
Stoor klem fra meg i Bolivia

Anonym sa...

Hei Elisabeth!
Jeg fant din blogg gjennom litt leting på internett, og så at du har vært ettåring i Peru!:) Hvilken organisasjon reiste du med? Jeg har også søkt på en ettåringsstilling-da gjennom NMS og til bla.Madagaskar,Paris++ Men ikke Peru.. :( Selv om det er Peru, som jeg ønsker meg mest til. Har vært her i Juliaca, på besøk hos min bror+kona som jobber som lærere gjennom NLM(2års periode) Og har bare blitt mere, og mere gira på å reise ut som ettåring. Lærte du flytende spansk, på bare 1år?! Hilsen Yenny

Elisabeth sa...

Hei Yenny!
Ja, jeg har vært ettåring i Peru! To ganger, faktisk! Bodde et år i Arequipa og et år i Juliaca. Anbefales på det sterkeste!!
Jeg reiste ut for NLM. Vet ikke hvordan de ligger an med ettåring til neste år, men det skader ikke å prøve!
Jeg lærte ganske mye spansk på ett år, -det er mye opp til deg selv! Jeg hadde grunnlag fra vgs, det hjalp en del! :)