tirsdag, november 25, 2008

Heftige saker


En dag var jeg med Merethe og Bjørg Marit i Reptilparken. Lite ante jeg om at jeg kom til å bli kraftig utfordret denne dagen... En mann som jobbet der var fast bestemt på at vi skulle få nærkontakt med de skumleste av de skumle krypa som var der! Etter at både Merethe og Bjørg Marit hadde gått med på å holde en hårete tarantella i hendene, turte jeg til slutt jeg også! Her er beviset:

10 kommentarer:

Marte Gard Ullenes sa...

Fysj, trur eg aldri eg hadde gått me på. Åsså den slangen rundt halsen... E de ein plass i Oslo eg jaffall aldri ska, så må de vær reptilparken!

Kjekt at du e oppe å går igjen her!

Bjørg Marit sa...

Synes me var tøffe eg, alle tri! Tusen takk for ein kjempe fin søndag!

Eli-Anne sa...

DU E GAAALEN!!! Den eddekoppen der hadde eg aldri i livet nærma meg. Eg er lamslått. -forresten kjekt at du bloggar litt igjen! :) Eg ha kje komt så langt enda.. Ha det godt, Elisabeth!

Sverre sa...

Eg må innrømma at det var tøft gjort! Her er det fest og basar.

Familien Nossen sa...

Grøss og gru! Blir redde bare eg ser bilde av deg holla edderkoppen.. Du e tøffe Elisabeth! :-)

Anonym sa...

Å, du e tøffe. Slangar å sånne hårete edderkoppar har eg skrekken for. Kjenne det krible i hendene, når eg tenke på koss det e å holda ein sånn. Hadde vel sluppe an i bakken å sprunge.

Ingelin S sa...

æsj og fysj! Det der kunne jeg aldri i livet gjort! Tror nok jeg hadde gjort det samme som Hanne der, ja! hadde aldri holdt ut! Men du er jammen tøffere enn meg, og det har du jo alltid vært! ;)

Anonym sa...

Hei. Kjekt å "sjå" deg igjen. Joakim har og nettopp holdt ein sånn-ein, grøss!!! Me glede oss te du komme vestøve igjen, ka ti va det nå igjen??? Bente savne deg ekstra møje;)

Elisabeth sa...

Hei! Komme heim 16. desember. Glede meg eg og :) Ka ti komme dåkke te Talgje?

Anonym sa...

Me komme inn 2. juledag, feire jul med svigers:)