tirsdag, januar 23, 2007

W810i

Mobilen min er den som kjenner meg best. I alle fall hadde den gjort det dersom den hadde hatt sånne egenskaper. Den er liksom alltid der. I tykt og tynt. For meg er den en personlig gjenstand til å bli glad i.

Jeg har nå etter 2 1/2 år med samme mobil (som jeg for øvrig fikk gratis av min svoger for å sitte barnevakt en kveld), kjøpt meg en splitters ny en som har både MP3-spiller, radio og kamera. Jeg er stolt. Samtidig er det vemodig å skulle si et evig farvel til min gamle Nokia... Jeg ser den ligger der på "pulten" min, ensom og forlatt, -iblant griper jeg til den av gammel vane.

Men min nye Sony Ericsson W810i er en bra telefon. I alle fall det jeg har oppdaga til nå. Handsfree er jo bare utrolig fascinerende! I går prøvde jeg det ut på skikkelig. Bursdagsbarnet Anne Britt fikk være med på eksperimentet med å snakke i telefonen mens jeg handla på butikken. Flere av mine kunder på ICA gjør det, nemlig, og jeg har hatt så lyst til å prøve det ut. Det ser liksom rart og profft ut på en gang, synes jeg :)
RADIO er også praktisk og greit å ha på vei opp til skolen om morgenen. Fire gode grunner til det:
  1. Jeg får med meg nyheter
  2. Jeg får litt musikk og annen underholding på veien
  3. Jeg følger litt mer med i sånne politiske ting
  4. På radioen sier de hva klokka er, sånn litt innimellom. Det er praktisk, for da vet jeg hvor fort jeg må gå opp bakkene...

4 kommentarer:

ingelin sa...

en annen god grunn til å høre på radio når du skal til skolen, er at hvis det kommer en sang med raskt tempo, så går du liksom i takt uansett, og da kommer du fortere frem=) Det har jeg erfart!!!

Men jeg har også funnet ut dette med at det kan være litt lurt å få med seg nyhetene...Vi som ikke har Tv heller blir litt utestengt fra omverden.

Pannekakehuset sa...

eey, lige min:) den e veldig god, å eg savne an masse her i utlandet:) eg måtte låna ein gammale drid av mamma. Sånne ting gjer at ein sette pris på egne ting... *lengte lengte*

Freddy sa...

me das tu numerito? ejem...perdon hola como estas? ahora si me das el numero? o ya lo tengo? saludos...

Elisabeth sa...

si, lo tienes. sigo con el mismo numero.