onsdag, november 15, 2006

Avslørt

Dagens glipp:
DANSK RUGBRØD skulle det være...

-Næmmen, hvorfor vil du ikke heve???

...

Dette er meg, som prøver å gjøre noe med min stolthet. Jeg er nå i ferd med å gi deg en personlig opplysning: Til tider har jeg rett og slett lett for å ta meg selv litt for høytidelig. Hva så om man lager et hardt, flatt rugbrød? Hva så om kaffen er for svak og kaka er for lite stekt? -Pytt, pytt!

*Det er jenta si, det!*

6 kommentarer:

Princess Of God sa...

hehehe...lo godt da jeg leste dette, ser det hele forran meg=)
du er skjonn du! unik er du ogsaa...
kyss paa kinnet fra meg
ps:jeg er solbrent, saerlig i armhulene og jeg begynner aa faa brannkopper! utfordringer treng dere paa, for her skal dere motstans finne!

ingelin sa...

eg vett at du kan, elisabeth! du e jo bare 20 år og barnet. Du huske vel at mor har sagt at hu konne ikkje møje hu heller når hu gifta seg. Det e sånn som komme med årå! Me lere av feilå våre, og me får stadig fleire husmortriks innlert! Eg har trunå på deg, og syns at du må slutta å ta deg sjøl så høytidelig på madlagingsfronten! Lille Bisebeth! Du e så flinke atte=) Fekk meste lyst å smaga det brødet. Kossen smakte det?

Elisabeth sa...

Ingelin:
Det smagte egentli någe så minnte om det brødet Linda hadde med i sommar. Smakte du det? Litt sånn syrlige smag, liksom. Mitt brød hadde kanskje ein litt fastare konsistens... Jaja.
Jorun: Takk for hilsen og kysset på kinnet!(Blir altfor få av dem her i dette landet...)

mariann sa...

juhuuu kvinne!!! :) Det e ikkje så lett alltid... spesielt ikkje brødbakst..men sånn e livet.

Claudius sa...

Flinke Elisabeth!

Du imponerer med alt du kan, deriblant baking. Du blir jo bare søt når du ikke greier alt... Det viser at du ikke er 100% husmoremne, men det er litt greit. Da er det liksom håp for alle oss andre også. Du har liksom alltid vært definisjonen på et godt koneemne, men nå er fritt fram for oss som har litt feil og mangler=). Neida... du er jo ikke perfekt, men du er veldig bra!

Har oppdatert bloggen min nå. Gjør alltid som du sier...
Koselig å gå på møte med deg=)

Klemmer fra meg

Siri sa...

Du kan ikkje bli flink i brødbaking viss du ikkje øver deg, Elisabeth! Så du er på god veg!! Hold motet oppe, bak fire-fem ganger til, så skal du sjå brødet er både stort, luftig og saftig - mmm...!!
Kos deg vidre i Oslo, håpar snoen kjem hos deg snart, slapset kan gå og legge seg...